Vélemények Moringa por fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

A szervezet tisztítása
Albertné Nagy Katalin – Budapest III.

„Nagyon meglepődtem a moringa tisztító hatásain. Végre napi szinten újra van székletem (kiskorom óta ez problémát okozott a számomra)… Ha csak ez miatt is, már megérte moringát fogyasztanom!”

Energikusabb mindennapok
Imre Gábor – Üllő

„Napi 2 csapott kiskanálnyi port oldjunk fel vízben. Véleményem szerint amit elsőként várhatunk az az, hogy több energiánk lesz a mindennapokhoz!””

Anonymus véleménye a moringáról
„A moringa egy csodálatos termék, sőt mi több az ára is elfogadható! Természetes forrásból juthatunk értékes vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, melyek támogatják szervezetünk jobb egészségét.”

Jobb egészség és jobb közérzet
Lukács Andrásné Erzsébet – Budapest X.

„Azt, hogy a moringa por milyen hatásos a jobb általános egészség támogatásában, azt igazán akkor vettem észre, amikor több hónapos adagolást követően, 4 hétig mellőztem a moringa adagolását. A hangulatomon, a közérzetemen egyértelműen éreztem a visszaesést!”

Vérnyomásra gyakorolt pozitív hatás
Takács Pál – Dabas

„Minden reggel moringa porral indítok, egy teáskanálnyit feloldok 2 dl vízben. Vérnyomásmérések során a korábbi magasabb értékeim csökkentek: Nem csak otthon, az orvosnál is olyan értékeket mértünk, melyek az ideálisnak nevezhető tartományba estek.”

Gyulladáscsökkentő hatás
Bor Péter – Gyöngyös

„Artritiszes panaszaim mondhatni természetesen enyhültek, hála a moringának! Korábban reggelente csípőfájással, térdfájdalmakkal ébredtem, melyek igencsak korlátoztak a mindennapi mozgásban. A rendszeres moringa adagolás meghozta az eredményt: A fájdalmak és panaszok mérséklődtek, a mozgáskorlátozottság már a múlté!”

Sági Józsefné – Balassagyarmat
„Szeretek moringát inni naponta! Extra energiát biztosít a számomra!”

Jobb sportteljesítmény
Molnár Ágnes Szentendre

„Nem vagyok élsportoló, így sosem fogyasztanék teljesítményfokozókat. Ellenben szívesen megyek kikapcsolódásként hosszabb távokat futni. Amikor hallottam a moringa teljesítménynövelő, ugyanakkor természetes hatékonyságáról, úgy döntöttem teszek egy próbát! Sokkal jobb közérzettel, energikusabban indulok neki egy-egy hosszabb távnak!”

Szív- és érrendszer támogatása
Böjtös Istvánné Piroska – Biatorbágy

„Kis túlzással még a háziorvosom sem akarta először elhinni, hogy valóban számottevően javultak vércukorszint és a vérnyomás értékeim. Hogy mi a titkom? Az 1-1 pohár vízben feloldott, napi kétszeri moringa por!”

Hajápolás
Ferencziné Juditka- Kisbér

„Meglepően tapasztaltam, hogy a hajam nem csak fényesebb és egészségesebb lett, de mintha még gyorsabban is elkezdett volna nőni. Ez így több mint meglepő, különösen 40 év felett!”

Feltöltődés moringával
canstockphoto0389445 Horváth Ábel – Keszthely
„Egy kimerítő munkanap végén, hazaérve az első dolgom az, hogy igyak egy adag moringa port. Segít a feltöltődésben!”

Dr. Mehmet Oz török-amerikai szívsebész, népszerű televíziós személyiség, a világhírű Dr. Oz-show műsorvezetője szerint:
„A moringa a természetes energizáló fegyver! Hasonlóan funkcionál, mint mondjuk a koffein, csakhogy a koffein koncentrációja, és annak mellékhatásai egyáltalán nem jellemzőek a moringára! Maximálisan természetes hatékonyságú!”  

Hatékony moringa kúra
Mezei Pál – Kaposvár

„Rendre fájtak a végtagjaim, gyengének éreztem az izmaimat, ráadásul nem egyszer előfordult, hogy étvágyam se volt… 1 havi moringa-kúrát követően mintha kicseréltek volna! Kiegyensúlyozottabbnak és fittebbnek érzem magam, ráadásul az étvágyam is visszatért, és az emésztésem is helyreállt.”

Károlyi Ildikó – Kóka
„Köszönöm az alapos tájékoztatást és precíz termékbemutatást. Elégedett vagyok a gyors kiszállítással, és természetesen magával a termékkel is!”

Moringa rendszeres fogyasztása
Kocsis Emília – Komló

„A moringa feltölt tápanyagokkal, energiával, amit az első pár adag után mindenki megtapasztalhat! Nem csak vízben, gyümölcslevekben, de még előre hűtött teában is fel szoktam oldani a port!”

Fájdalomcsillapító hatás
Kis Péter János – Vác

„Rövid ideig használtam a moringát, ám ez is elég volt ahhoz, hogy kínzó ízületi fájdalmaimtól megszabaduljak! Lábfájdalmaim például 5 nap után elillantak!”

Egészséges szervezet támogatása
Zsigmond Szilvia – Solymár
„2 hónapja fogyasztok moringa port. Előtte komoly gyomorpanaszaim, és emésztési problémáim voltak. Az egyik munkatársam hívta fel a figyelmemet a moringára. Az első naptól kezdve napi kétszer fél teáskanálnyit adagolok a porított kivonatból. Annak ellenére, hogy eleinte nem volt túl könnyű meginni a vízben feloldott port, hálás vagyok a kollégámnak, na és persze a moringának! Emésztésem sokat javult, de kiegyensúlyozottabbá vált még a táplálkozásom is!”

Moringa étrend-kiegészítés
László András – Soltvadkert
„Étrend-kiegészítőként a mindennapi táplálkozásom részévé vált a napi 2 adag moringa por fogyasztása. Általános egészségem, közérzetem nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben javulni fog!”

Javulás a mozgásélményben
id. Kováts Benedek – Gyál

„3 hét moringa adagolást követően csípőfájdalmaim olyannyira mérséklődtek, hogy újra nem hátráltat már semmiféle panasszal a mozgás során!”

Dr. William McClatchey PhD., etnobotanikus szakember, a Hawaii Egyetem kutatója
„A Moringa egy több-funkcionális növény, magas fokon kielégíti a szervezet alapvető tápanyagszükségleteit!”

Dr. Lindsay Duncan, hírességek táplálkozás szaktanácsadója:
„Csak ajánlani lehet a moringa kiegészítők bevonását a mindennapi táplálkozásba, hiszen rengeteg hasznos tápanyaggal látja el szervezetünket, és számos egészségügyi előnye lehet. Jómagam éppen ezért javasolom pácienseimnek!”